A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Корчицький ліцей
Михайлюцької сільської ради
Шепетівського району Хмельницької області

Тиждень протидії булінгу "Школа без булінгу"

Дата: 07.09.2022 16:00
Кількість переглядів: 34

З 26 вересня  по 07 жовтня  у Корчицькому ліцеї пройшов тиждень протидії булінгу «Школа без булінгу». Протягом тижня відбулися (онлайн та офлайн) просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування). Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту, виконували цікаві інтерактивні завдання.

З учнями початкових класів проведено  інтерактивне заняття "Скажи "НІ" булінгу", а з учнями старших класів – інформаційну годину «Протидія булінгу в учнівському середовищі». У батьківських та учнівських спільноті були розміщені пам`ятки  та рекомендації: "Що таке булінг та які його причини",«Як діяти, якщо ти став жертвою булінгу?»«Коли вашу дитину  цькують.Посібник для батьків»,відеоролики з запобігання булінгу: «Як запобігти булінгу: поради для свідків»,«STOP Булінг. Поради дітям» учням 3-4 класів,«10 друзів кібербулінгу» для підлітків.

Наш ліцей долучився до цієї  всеукраїнської акції, спрямованої на захист прав дитини. Кожен повинен почувати себе захищеним. Треба поважати свої права, права іншого і вчитися співіснувати разом.Бути гарною людиною – це добра звичка. І прищеплювати її треба змалечку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень