Організація харчування
Базова кухня. В закладі освіти наявний власний харчоблок, де відбувається приготування та видача готових страв. Передбачено виключно внутрішнє забезпечення харчуванням учасників освітнього процесу.
Підвищення рівня задоволеності учнів харчуванням у ліцеї відбулось завдяки реалізації з 2021року соціального проєкту з покращення культури харчування, заснованого шеф-кухарем та кулінарним експертом Євгеном Клопотенко за напрямом “Нове шкільне харчування”. Устаткування харчоблоку відповідає вимогам НАССР. Кожна робоча зона
має своє відділення, дотримуються усі вимоги уникнення перехресного
забруднення. Сучасне обладнання їдальні сприяє поліпшенню якості харчування
у закладі. Приміщення харчоблоку розділене на зони, що значно знижує ризик
виникнення перехресного забруднення.
Перспективне чотиритежневе меню
2023-2024 навчального року для їдальні
Корчицького ліцею Михайлюцької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області
https://rada.info/upload/users_files/23562143/0073695aabbf84619eaec33152010799.pdf