A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Корчицький ліцей
Михайлюцької сільської ради
Шепетівського району Хмельницької області

Всесвітній день без тютюну

Дата: 31.05.2023 13:22
Кількість переглядів: 23

31 травня відзначають Всесвітній день без тютюну. Мета заходу – донести до людей, яку небезпеку і шкоду несе куріння для власного здоров’я кожного і суспільства в цілому. У цей день курців закликають відмовитися від згубної сигарети хоча б на один день.

Щорічно в світі від наслідків паління тютюну вмирають 7 мільйонів осіб, у мільйонів людей розвиваються серйозні хвороби, від шкідливої звички людей страждає і екологія. Тютюновий дим містить більше семи тисяч токсичних речовин, включаючи канцерогени, а також парникові гази. 

Актуальність теми  тютюнопаління зумовлена тим, що за останні роки в Україні зростає частка курців серед  дітей. Більше половини з них свою першу цигарку викурили у віці до 12 років. У свою чергу доведено, що ранній початок вживання тютюну є передвісником появи проблем пов’язаних з наркотиками та алкоголем. Тютюн є легальним наркотиком, який дуже швидко розповсюджений, викликає звикання  та руйнує психічне і фізичне здоров’я людини, асособливо дитини.

Соціальнм педагогом Панчук І.В. спільно з вчителем біології та хімії Цибанюк О.В. було проведено заняття з елементами практики



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень