Сьогодні ми не тільки ласували варениками, а й самі їх ліпили
Дата: 21.12.2023 22:05
Кількість переглядів: 54
Вареники — національна страва українців, яка є найпопулярнішою серед інших страв і найпоширенішою по всій країні. Вареники можуть мати різні форми: невеликі, трикутні чи заокруглені, у формі півмісяця. Зазвичай готують їх із пшеничного бездріжджового тіста, у яке загортають начинки на різні смаки. В Україні існує понад 40 видів вареників, проте найпопулярнішими із них є: варена картопля, тушкована капуста, солодкий і солоний сир, м'ясо, вишні, мак, черешні та полуниці.
Сьогодні учні початкової школи побували на майстеркласі із приготування вареників. Самі ліпили, смакували та пригощали інших.