A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Корчицький ліцей
Михайлюцької сільської ради
Шепетівського району Хмельницької області

Алгоритм дій вчителя для організації освітнього процесу під час воєнного стану

Дата: 25.01.2024 15:40
Кількість переглядів: 14

Адаптація дітей до умов воєнного стану, їх залученість в освітній процес  — головна місія освітянської спільноти, — наголошує Голова Державна служба якості освіти України Руслан Гурак. — Шановні вчителі, сьогодні ваш досвід і професіоналізм необхідні українським дітям. Якщо ви маєте можливості навчати учнів, долучитися до організації освітнього процесу, вас чекають у закладах освіти за місцем вашого перебування.

Три важливі кроки для вчителів в організації освітнього процесу:

1. Постійний контакт з керівництвом вашої школи і за умови відновлення освітнього процесу продовження навчати учнів, використовуючи технології дистанційного навчання. 

2. Якщо ви перебуваєте за межами свого населеного пункту і потребуєте технічної допомоги в організації дистанційного навчання у своїй школі, зверніться до  директора найближчого закладу освіти за підтримкою й допомогою. І ви обов’язково її отримаєте! 

3. Якщо ви не можете працювати в закладі освіти за основним місцем роботи, зверніться до директорів найближчих до вас закладів освіти із запитом про працевлаштування шляхом переводу (за наявності вакансій).

Державна служба якості освіти України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень